LIGA SMREKOVEC: TEKMA V SNEŽNEM ŠENTILJU

2. aprila se je odvila druga tekma letošnje Lige Smrekovec. Planinsko društvo Velenje jo je v sodelovanju z Vinsko Goro in Šoštanjem organiziralo v Šentilju pri Velenju. Vodja tekme je bil vsem znani Uroš Kuzman. Vremenska napoved na dan tekme ni bila obetavna, saj je bila napovedana mešanica dežja ter snega. Kljub temu je bila udeležba ekip približno enaka kot na tekmi v Šoštanju. Vseeno pogoji na progi niso bili toliko zahtevni, saj je ves čas tekme rahlo snežilo in sploh ni deževalo, zato palerin ni bilo potrebno obleči. Organizatorji so postregli z izjemno zanimivo traso pri vseh kategorijah, ki je delno poteakala tudi po Šaleški planinski poti. Vse ekipe so varno prispele na cilj, kjer jih je organizator pogostil s toplim čajem, kavo in kupom raznih prigrizkov. Najboljšim so bile podeljenje tudi lepe nagrade. Rezulate, rešitve teoretičnih nalog ter karte vseh prog si lahko ogledate na spodnjih povezavah.

REZULTATI:

  • Kategorija A: 1. PD Velenje, 2. Galicija (ekipa PD Vinska Gora je bila zaradi prekoračenega maksimalnega časa dikvalificirana);
  • Kategorija B: 1. PD Šoštanj (ekipa PD Velenje je bila zaradi prekoračenega maksimalnega časa dikvalificirana);
  • Kategorija C: Ni bilo ekip;
  • Kateogrija D: 1. PD Šoštanj;
  • Kategorija E: 1. PD Šoštanj;
  • Kategorija F: 1. PD Šoštanj;
  • Kategorija G: 1. PD Velenje;
  • Kategorija H: 1. PD Velenje;

Najboljši absolutni rezultat je dosegla ekipa Šoštanja v E kategoriji. Vsem udeležencem čistitke za udeležbo ter velika zahvala organizatorju tekme.

POT Šentilj 2022 – rezultati

POT Šentilj – karte in rešitve nalog

Liga Smrekovec 2022 – skupni rezultati

Iskrene čestitke ekipam uvrščenim na letošnji SPOT, ki bo potekal 21. in 21. maja v organizaciji Savinjske lige. Razpis bo objavljen na spletni strani Mladinske komisije PZS.

Foto: Romana Slemenšek

 

 

 

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki