FOTOGRAFSKI NATEČAJ ZA KOLEDAR 2023

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

FOTOGRAFSKI NATEČAJ ZA KOLEDAR 2023

1. januarja, 2022 @ 18:00 - 10. decembra, 2022 @ 12:00

Člani PD Šoštanj kot tudi naši simpatizerji smo pri fotografiranju zelo pridni, zato nastanejo pogosto res vrhunski posnetki. Aktivnosti društva, članov in ostalih želimo prikazati tudi širši javnosti, zato smo se odločili, da to storimo z izdelavo letnega 12-listnega in enolistnega koledarja. Fotografije za izbor vodniški odsek z vašo pomočjo pridobiva že celih sedem let. Da bomo s to tradicijo lahko nadaljevali tudi v bodoče, vas vabimo, da vaše utrinke delite z nami in nam pošljete fotografije iz naših skupnih izletov ali posameznih potepov iz različnih kotičkov Slovenije in ostalega sveta, ki so nastale v letu 2021 na info@pd-sostanj.si  najkasneje do 10.12.2022.

Fotografije naj bodo maksimalne možne kvalitete. Datoteko fotografije poimenujte s svojim imenom in kaj fotografija predstavlja (primer: Primož Grudnik – Triglav).

Lastniki fotografij, ki bodo izbrane, bodo prejeli koledar ter majico PD Šoštanj. Vse dosedanje koledarje si lahko ogledate tukaj.

Podrobnosti

Začetek:
1. januarja, 2022 @ 18:00
Zaključek:
10. decembra, 2022 @ 12:00
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://pd-sostanj.si/planinski-koledar/

Organizator

Testna galerija 1

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki