POSTANI ČLAN PD ŠOŠTANJ V LETU 2022

Foto: Vladimira Lepko

Vse ljubitelje gora in narave tudi v letu 2022 vabimo, da se včlanite v Planinsko društvo Šoštanj in izkoristite vse ponujene ugodnosti, ki vam jih naše članstvo prinaša. Višina članarin ostaja enaka kot v letu 2022. Vsi, ki boste poravnali članarino do konca meseca februarja 2022, boste prejeli simbolično darilo, zato ne odlašajte ter se včlanite čimprej! 

Vabimo vas, da leto 2022 prežitive v naši družbi, saj za vas pripravljamo veliko aktivnosti. Za več informacij si oglejte PLAN AKTIVNOSTI 2022.

Zakaj postati član?

Z včlanitvijo podprete delovanje planinskih društev, alpinističnih, športno-plezalnih in ostalih klubov, združenih v Planinsko zvezo Slovenije, saj je precejšen del članarine namenjen izbranemu društvu.

Člani PZS smo nezgodno zavarovani za opravljanje številnih planinskih in gorniških dejavnosti. Zavarovanje krije tudi stroške reševanja v tujini s 24-urno asistenco in zdravstveno asistenco za tujino ter zavarovanje zasebne odgovornosti članov PZS.

V slovenskih planinskih kočah prenočujemo ugodneje, s 50- oz. 30-odstotnim popustom. Ugodneje bivamo tudi v več kot 1250 kočah partnerskih organizacij v Evropi in Kanadi.

Številni planinski, plezalni in izletniški vodniki, skupaj s planinskimi zemljevidi ter strokovno in leposlovno literaturo, katerih izdajateljica je Planinska založba PZS, so nam cenovno dostopnejši. Najstarejšo še izhajajočo slovensko revijo, Planinski vestnik, pa si lahko za celo leto naročite s kar četrtinskim popustom.

Kot člani PZS smo v številnih trgovinah z gorniško in plezalno opremo deležni mnogih ugodnosti. Več o samih ugodnostih si lahko preberete na spletni strani Planinske zveze Slovenije.

Člani Planinskega društva Šoštanj lahko brezplačno koristite našo tehnično opremo (samovarovalni kompleti, čelade, vponke, krplje, vrvi, dereze, cepin, lavinski trojček itd.), si v naši pisarni sposodite kaj od planinske literature, planinskih kart in še marsikaj drugega.

CENA ČLANARINE ZA LETO 2022

Vrsta članarine Opis Znesek članarine
A polnoletna oseba – aktivni obiskovalec domačih in tujih gora z največjim obsegom ugodnosti 60,00 €
A/d družinski popust 54,60 €
B polnoletna oseba – aktivni obiskovalec domačih in tujih gora z osnovnim obsegom ugodnosti 28,00 €
B/d družinski popust 22,60 €
B1 Osebe starejše od 65 let, z ugodnostmi B članov 21,00 €
S+Š Srednješolci in študenti do 26. leta starosti ter mladi, ki niso zaposleni in so brez lastnih dohodkov 18,50 €
S+Š/d družinski popust 15,00 €
P+O Predšolski in osnovnošolski otroci 8,00 €
P+O/d družinski popust 6,40 €
P+O** Predšolski in osnovnošolski otroci 3.20 €
Vse Članska izkaznica 2,00 €
P+O Dnevnik Ringa raja in Mladi planinec brezplačno
D Vsi, ki so že člani drugih društev in želijo podpreti PD Šoštanj 10,00 €
/d Družinska članarina se upošteva v primeru istočasnega plačila članarine za vsaj enega starša in vsaj enega otroka, ki sta iz iste družine.  ** Po 01.09.2022 se za nove člane planinskih skupin na OŠ in vrtcu obračuna polovični znesek.  Znesek 3,20 € velja za osnovnošolske otroke, ki ne zmorejo plačati članarine, in sicer na predlog strokovnega osebja OŠ (razrednik, šolska svetovalna služba,…).

Več informacij o članarini, njenih prednostih ter ugodnostih si lahko preberete na strani Planinske zveze Slovenije.

ČLANARINO PD ŠOŠTANJ LAHKO PORAVNATE:

1 Komentar

  • WaiqueWex Reply

    27. februarja, 2023 at 8:50

    buy cialis with paypal Taken in totality, it is noted that the wounds and dermal reservoirs possess the most potential relapse mechanisms, with most upregulated options for oncogenic signaling

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki