Damir Cavnik: Jonski otoki

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Damir Cavnik: Jonski otoki

18. oktobra, 2022 @ 18:30

Jonski otoki ali Heptanez so skupina sedmih večjih otokov na jugozahodu Grčije, ki so drugačni od ostalih grških otokov, saj so se razvijali pod velikim vplivom Benetk in kasneje Italije. So nam najbližji grški otoki in so znani po turkizno modrem morju in najlepših plažah v Evropi kjer se zlahka spočijeta človeška duša in telo. Jonske otoke v Sloveniji premalo poznamo, a je škoda, saj so Sloveniji najbližji grški otoki in predstavljajo domač in prijeten prehod v lepote Grčije, s prostranimi plažami, okusno kulinariko in prijaznost domačinov. Jonske otoke Vam bo predstavil mag. Damir Cavnik, pravnik in poznavalec Grčije in morda se boste tudi sami navdušili in se boste nekoč odpravili raziskovat to starodavno deželo. Vljudno vabljeni.

Podrobnosti

Datum:
18. oktobra, 2022
Ura:
18:30
Kategorija Dogodek:

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki