Ureditev parkirišča pred gasilskim domom v Šoštanju

V prihodnjih dneh bodo naši gasilci praznovali 140 letnico ustanovitve društva. Ob tej priložnosti jim iskreno čestitamo za vse dosežke, se zahvaljujemo za vso pomoč in odzivnost, hkrati pa jih vabimo k uspešnemu sodelovanju tudi v prihodnje.

Ob 150 letnici gasilstva na Slovenskem in 140 letnici ustanovitve Prostovoljnega gasilskega društva Šoštanj – mesto je Občina Šoštanj prenovila parkirišče pred PGD Šoštanj – mesto.

Gradbena dela v vrednosti 182.694,04 EUR z DDV je v slabih dveh mesecih izvedlo podjetje Nivig, d. o. o., iz Šoštanja. Obnovljeno je bilo odvodnjavanje, zamenjana voziščna konstrukcija in izvedena nova asfaltna podlaga.

Obenem je Občina Šoštanj šoštanjskim gasilcem sofinancirala nakup vozila GVM-1 v višini ene polovice – 22.283,12, polovico so prispevali sami.

Vemo, da naši gasilci pazijo na nas in nas z roba mesta budno spremljajo. In zato v našem malem mestu vsi bolje spimo.

Hvala vam gasilci in na pomoč!

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve