IZLET ZA UPOKOJENCE: SVETA ANA NAD PODPEČJO in še malo naokoli

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

IZLET ZA UPOKOJENCE: SVETA ANA NAD PODPEČJO in še malo naokoli

19. oktobra, 2022 @ 6:10 - 17:00

Vsako tretjo sredo v mesecu organiziramo izlet za upokojence v naši neposredni bližini. Zbirno mesto je Vila Lučka (Koroška cesta 13, 3325 Šoštanj). Skupino vodita Vlado Stropnik ter Filip Vrabič. Izleti potekajo v soorganizaciji Društva upokojencev Šoštanj. Zahtevnost in čas hoje bo vedno prilagojen udeležencem. Izleti so popolnoma brezplačni. Vljudno vabljeni! 
 
Vabilo na celodnevni izlet za upokojence SVETA ANA NAD PODPEČJO in še malo naokoli
 
ODHOD: 19.10.2022 ob 7.00 na Železniški postaji Šoštanj

OPIS: Ponovno vas vabimo na izlet na sv.Ano nad Podpečjo. Omenjeni izlet ki je bil predviden za mesec september je odpadel zaradi naknadno ogotovljenih neustreznih povezav želežniškega voznega reda in odsotnosti lokalnega vodnika. Tokrat se na pot odpravljamo z avtobusom, zato vas prosimo za predhodno prijavo. Cena prevoza po udeležencu bi znašala 15 eur pri minimalni udeležbi 25 udeležencev. Največ lahko sprejmemo 30 pohodnikov. Zato vas prosimo da se čimprej prijavite, najkasneje do 14.oktobra. Prijavite se na tel.  031 392 146 ali na el.naslov vlado.stropnik@gmail.com.

ČAS HOJE: Predvidevam 4 do 5 ur počasne hoje.

OPREMA: Oprema običajna pohodniška.  Izlet odpade samo v primeru zelo slabega vremena. Če bo zelo malo prijavljenih bomo šli z osebnimi vozili.

Prisrčno vabljeni!
 
Vaš vodnik Vlado

Podrobnosti

Datum:
19. oktobra, 2022
Ura:
6:10 - 17:00
Kategorija Dogodek:

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki