IZLET ZA UPOKOJENCE: SVETA ANA NAD PODPEČJO in še malo naokoli

Loading dogodki

« Vsi dogodki

IZLET ZA UPOKOJENCE: SVETA ANA NAD PODPEČJO in še malo naokoli

19 oktobra @ 6:10 - 17:00

Vsako tretjo sredo v mesecu organiziramo izlet za upokojence v naši neposredni bližini. Zbirno mesto je Vila Lučka (Koroška cesta 13, 3325 Šoštanj). Skupino vodita Vlado Stropnik ter Filip Vrabič. Izleti potekajo v soorganizaciji Društva upokojencev Šoštanj. Zahtevnost in čas hoje bo vedno prilagojen udeležencem. Izleti so popolnoma brezplačni. Vljudno vabljeni! 
 
Vabilo na celodnevni izlet za upokojence SVETA ANA NAD PODPEČJO in še malo naokoli
 
ODHOD: 19.10.2022 ob 6.10 na Železniški postaji Šoštanj
OPIS: Prebližuje se tretja sreda v mesecu septembru in to je dan za naš izlet. Ponovno bomo,kot sredstvo za potovanje izkoristili vlak,ki je za nas upokojence brezplačen. Peljali se bomo mimo Celja, ljubljane do želežniške postaje Preserje.(Kamnik pod Krimom). Tu v bližini,na jugozahodnih obronkih Ljubljanskega barja se iz barjanske ravnice dviga zanimiv hrib s cerkvijo svete ane na vhu. Vrh je v lepem vremenu neverjeten razglednik na že omenjeno barje, Ljubljano in gore na zahodu. Čeravno to področje v grobem poznam tudi sam,sem prosil za pomoč pri vodenju tudi enega od vodnikov pri PD Podpeč Preserje. Obljubil je da se nam bo pridružil in zato podrobnosti o samem pohodu prepuščamo njemu. Pustimo se presenetiti.
ČAS HOJE: Predvidevam 4 do 5 ur počasne hoje.
OPREMA: Ker se bomo vrnili domov v poznih popoldanskih urah vzemite seboj  dovolj hrane oblačil in zaradi razmeroma dolge vožnje z vlakom kanček potrpljena. Seveda ne pozabite kartice za vlak.
 
Prisrčno vabljeni!
 
Vaš vodnik Vlado

Podrobnosti

Datum:
19 oktobra
Ura:
6:10 - 17:00
Kategorija Dogodek:

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki