DAN SMREKOVCA (pohod in turno kolesarjenje)

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

DAN SMREKOVCA (pohod in turno kolesarjenje)

25. septembra, 2022 @ 6:00 - 17:00

Planinsko društvo Šoštanj na pobudo in v soorganizaciji Občine Šoštanj že vse od leta 2001 ob občinskem prazniku organizira vsakoletni pohod na najvišji vrh naše občine, Smrekovec 1577m. Do leta 2013 je to bila tudi ena izmed aktivnosti, ki jih je v okviru Dnevov rekreacije organizirala Športna zveza Šoštanj. V letu 2017 pa smo tradicionalni pohod na Smrekovec v dogovoru z župani treh občin, ŠoštanjaČrne na Koroškem in Ljubnega ob Savinji, ki se stikajo na Smrekovškem pogorju in društvi, ki so združena v Naravovarstveni zvezi Smrekovec, razširili na skupno druženje na Smrekovcu, ki smo ga poimenovali DAN SMREKOVCA. Na tej prireditvi se lahko prebivalci vseh treh občin in seveda vsi ostali ljubitelji gora udeležijo enega izmed pohodov, organiziranega do Doma na Smrekovcu iz različnih smeri. Poleg tega pa lahko v okviru različnih aktivnosti bolje spoznajo Smrekovško pogorje z naravovarstvenega vidika, saj je to tudi območje posebnih naravnih vrednot.

V primeru slabega vremena varianta pohoda Šoštanj – Smrekovec odpade. Vsi ostali pohodi se izvedejo v vsakem vremenu.

Podrobnosti

Datum:
25. septembra, 2022
Ura:
6:00 - 17:00
Kategorija Dogodek:

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki