Iskanje      Pišite nam
 
Uporabnik: Geslo:     
 Prireditve  Novice:
01.02 - 28.02.2019
Kajuhovo dopisovanje z njegovo ljubeznijo Silvo Ponikvar
28.02.2019 ob 17:00 uri
Pravljična meditacija za otroke z Janjo in medvedkom tapkom
28.02.2019 ob 18:00 uri
Klepet pod Pustim gradom
28.02.2019 ob 18:00 uri
Pustovanje pri Mayerjevih
02.03.2019 ob 15:00 uri
66. mednarodni karneval Pust šoštanjski

 Športne prireditve
24.02 - 24.02.2019
[planinstvo] Planinski pohod po Gaberški poti
01.03.2019 ob 18:00 uri
[planinstvo] Občni zbor PD Šoštanj
06.03.2019 ob 19:00 uri
[planinstvo] Planinski večer - potopisno predavanje
09.03.2019
[planinstvo] Planinski izlet Cerje (343m) - Trstelj (643 m)
23.03.2019
[planinstvo] Planinski izlet z naravovarstveno vsebino

 Nove spletne strani
PGD Šoštanj - mesto
Župnija Šoštanj
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj
Gostilna Acman
MKC Šoštanj
 Najbolj obiskane
Krajevna skupnost Šoštanj
Muzej usnjarstva Šoštanj
Stojan Špegel
PGD Šoštanj - mesto
MKC Šoštanj

 Mali oglasi
  Trenutno še ni oglasov...

 ANKETA

Ni aktivne ankete!

Prikaži ostale ankete »


 VREME

 Pošlji povezavo 
VSE šport kultura, umetnost gospodarstvo šolstvo
kronika lokalna samouprava turizem, zabava religija splošno

Med vikendom vlomili v lokal Klanček
19.05.2003 PU Celje Tiskovni predst., 1958 ogledov, 0 komentarjev 
Na cesti Matije Gubca v Šoštanju je bilo vlomljeno v prostore lokala Klanček od koder je vlomilec odnesel cigarete, žgano pijačo in gotovino v skupni vrednosti okoli 110.000,00 tolarjev.
 

Republika Slovenija
MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE
POLICIJA
POLICIJSKA UPRAVA CELJE

Ponedeljek, 19.05.2003

Minuli vikend je žal ponovno terjal človeško življenje na naših cestah. Tragična nesreča se je zgodila v noči iz petka na soboto, nekaj minut po polnoči na avtocesti Celje- Vransko izven naselja Arja vas.
37-letna (P.G.) Velenjčanka je vozila osebni avtomobil znamke Peugeot po desnem pasu avtomobilske ceste iz smeri Arje vasi proti Šempetru. Izven naselja Arja vas je v zadnji del njenega vozila silovito trčil osebni avtomobil BMW, ki je pripeljal za njo. Trčenje je bilo tako silovito, da je v vozilu BMW umrl 51-letni (F.R.) moški iz Šmartnega ob Dreti, hudo telesno poškodovan je bil 52-letni (I.V.) moški iz Grajske vasi, lahke telesne poškodbe pa je utrpela 23-letna (D.R.) ženska prav tako iz Šmartnega ob Dreti. Kot vse kaže je vozilo BMW vozil 52-letni (I.V.) moški, ki je bil  huje ranjen.

Danes zjutraj, nekaj minut po 05.00 uri, se je na cesti Radeče – Zidani Most zgodila huda prometna nesreča v kateri je ena oseba umrla. Kako je do prometne nesreče prišlo policisti še ugotavljajo.  

Policisti PMP Rogaška Slatina pa zaradi razjasnitve okoliščin nesreče, naprošajo morebitne očividce in voznika, ki je bil v petek zvečer udeležen v prometni nesreči na lokalni cesti Tlake – Strmec pri Sv. Florjanu kjer je prišlo do  oplaženja osebnega avtomobila in ročnega vozička naloženega s travo, ki sta ga vlekli dve ženski, da se oglasijo na PMP Rogaška Slatina ali pokličejo na tel. Štev 113.

Poleg prometnih nesreč smo na drugem področju dela, ki ga imenujemo kriminaliteta in drugi varnostno pomembni dogodki, beležili:
· Požar na osebnem avtomobilu znamke Škoda, ki je zaradi kratkega stika na električni napeljavi v vozilu, izbruhnil v petek okoli 11.00 ure.
· Požar v lesarski delavnici gospodarskega poslopja v Kunšperku, UE Šmarje pri Jelšah, do katerega je prišlo v petek nekaj pred 13.00 uro, ko je lastnik v delavnici varil kovinski predmet, iskra pa je padla na žagovino. Ogenj so poleg lastnika gasili tudi gasilci, nastalo škodo pa ocenjujejo na okoli 200.000,00 tolarjev.
· 52-letna Celjanka je v prvih dneh maja večkrat poškodovala bankomat enote banke Celje v Novi vasi, tako da je vanj metala odpadno hrano in s tem povzročila za 1.200.000,00 tolarjev škode.
· V Gornjem Gradu je bilo konec minulega tedna vlomljeno v stanovanjsko hišo. Vlomilec je v hiši našel starejše ogledalo, razpelo in predmet iz keramike in seveda vse skupaj vzel s sabo. Lastnico iz Podvina pri Polzeli je z dejanjem oškodoval za 100.000,00 tolarjev.
· 18-letnik iz Velenja je v petek popoldan tamkajšnjim policistom prijavil, da so ga ob 16.30 uri na Partizanski cesti v Velenju obstopili trije neznanci in od njega zahtevali debelejšo ovratnico iz rumene kovine, katero je nosil okoli vratu. Da bi bili prepričljivejši, so mu zagrozili z ubojem, v kolikor jim želje ne bi nameraval izpolniti. Ker pametnejši vedno popusti jim je ovratnico izročil, nato pa kot že rečeno obvestil policiste, ki so dva nasilna Velenjčana že izsledili, medtem, ko za tretjim junakom še poizvedujejo.
· V noči na soboto je nekdo na dvorišču stanovanjske hiše v Kraberku, UE Slovenske Konjice, vlomil v osebni avtomobil znamke Renault Clio in iz vozila je odtujil več karoserijskih delov in električnih sklopov ter s tem lastnico oškodoval za okoli 500.000,00 tolarjev.
· V soboto okoli 15.00 ure se je na plezališču "Kotečnik" v Libojah pri prostem plezanju, huje telesno poškodoval 43-letni hrvaški državljan. Zaradi nedostopnosti terena je bilo potrebno helikoptersko reševanje ponesrečenca.
· Včeraj zjutraj med 03.00 in 04.00 uro je nekdo namenoma razbil izložbeno okno na trgovini živila Era v Prešernovi ulici v Velenju in povzročil za okoli 100.000,00 tolarjev škode.
· Ob istem času je neznanec razbil izložbeno okno Optike Expres, na Šaleški cesti prav tako v Velenju in odnesel pet različnih očal , vrednih okoli 90.000,00 tolarjev.
· Pred pokopališčem v Žalcu je bilo vlomljeno v osebni avto iz katerega je vlomilec odnesel denarnico z denarjem in dokumenti.
· Pri 20-letnemu Žalčanu  (B.S.) so policisti našli denarnico in denar, ki jo je nekdo ukradel v noči iz  sobote na nedeljo v  gostinskem lokalu Bucka v Žalcu.
· 6 milijonov vredno priklopno tovorno vozilo, naloženo s tovorom, je nekdo ukradel na priključku na avtocesto v Celju. Na priklopnem vozilu so bile nameščene reg. tablice H4-02 CE.
· Na cesti Matije Gubca v Šoštanju je bilo vlomljeno v prostore lokala Klanček od koder je vlomilec odnesel cigarete, žgano pijačo in gotovino v skupni vrednosti okoli 110.000,00 tolarjev.
· V Svetelki, UE Šentjur, pa je bilo vlomljeno v hišo, kjer je vlomilec povzročil za okoli 10.000,00 tolarjev škode. 

Naj bo dovolj naštevanja neprijetnih dogodkov. Želim vam lep, uspešen in seveda varen pričetek novega delovnega tedna.

                                                                                                   Irena Gorenak
                                                                                     TISKOVNA PREDSTAVNICA
                                                                                     POLICIJSKE UPRAVE CELJE

 

 Komentarje lahko dodajajo samo registrirani in prijavljeni uporabniki portala.

Registriraj se »

Prijavi se »

 Vreme
Kliknite za vreme
 Oglaševanje
Muzej usnjarstva na Slovenskem
MKC Šoštanj
Elektra Esotech na Facebooku
Spletna prodajalna www.copati.com
Sprehajalno-kolesarske poti ob Družmirskem in Velenjskem jezeru
Krajevna skupnost Šoštanj
Oglaševanje na Portalu Šoštanj.info
 
 

- CIGRAD D.O.O. KOŠARKARSKI KLUB ELEKTRA KRAJEVNA SKUPNOST ŠOŠTANJ KRS ŠOŠTANJ, Z.O.O.
JEZIKOVNA ŠOLA LINGUA MEŠANI PEVSKI ZBOR SVOBODA ŠOŠTANJ MLADINSKI KULTURNI CENTER ŠOŠTANJ MUCA COPATARICA ODBOJKARSKI KLUB ŠOŠTANJ - TOPOLŠICA
PLANINSKO DRUŠTVO ŠOŠTANJ ŠBK ŠPORTNA ZVEZA ŠOŠTANJ ŠD ŠOŠTANJ -