Iskanje      Pišite nam
 
Uporabnik: Geslo:     
 Prireditve  Novice:
01.03 - 31.03.2018
Razstava: Ljubezen je ena sama
20.03 - 20.03.2018
Izboljšajmo uporabo mobilnih telefonov
20.03.2018 ob 18:30 uri
Dejan Pevčević: Avstralija
21.03.2018
Galerijski večer Tanja H. Petelinjek
21.03.2018 ob 10:00 uri
S pomočjo branja do znanja slovenščine

 Športne prireditve
19.03 - 19.03.2018
[rekreacija] Sprehod za zdravje s tablico v roki
19.03.2018 ob 18:00 uri
[bridge] Redni tedenski bridge turnir
24.03.2018
[planinstvo] E6: Mačkovci – Slavnik (1028 m) - Hrastovlje
26.03.2018 ob 18:00 uri
[bridge] Redni tedenski bridge turnir
30.03.2018 ob 16:00 uri
[rekreacija] Otroški velikonočni pohod

 Nove spletne strani
PGD Šoštanj - mesto
Župnija Šoštanj
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj
Gostilna Acman
MKC Šoštanj
 Najbolj obiskane
Krajevna skupnost Šoštanj
Komunalno podjetje Velenje
Toplica - center za zdravljenje živali
Muzej usnjarstva Šoštanj
CISD

 Mali oglasi
  Trenutno še ni oglasov...

 ANKETA

Ni aktivne ankete!

Prikaži ostale ankete »


 VREME

 Pošlji povezavo 
VSE šport kultura, umetnost gospodarstvo šolstvo
kronika lokalna samouprava turizem, zabava religija splošno

NA ALL-STARSU V STOŽICAH 28. DECEMBRA PRAVI SPEKTAKEL!
08.12.2014 960 ogledov, 0 komentarjev 
Košarka:

Ljubljana - Letošnji All-Stars bo potekal 28. decembra v ljubljanskih Stožicah, kjer se bodo predstavili perspektivni mladi košarkarji, najboljši igralci Lige Telemach ter legende slovenske košarke in nogometa!

 

ZPORED ALL-STARSA 2014:

10.30: Tekma fantov U13 

12.00: Tekma fantov U15 

13.30: Tekma kandidatov za reprezentanco fantov U18 

15.00: Tekma kandidatov za reprezentanco fantov U20 

17.15: Tekma nogometnih in košarkarskih legend 

19.00: Tekma igralcev Lige Telemach

 

Vse tekme mlajših starostnih kategorij si boste lahko ogledali v spletnem prenosu na spletni strani KZS, ostali dve pa na Sportklubu 3, z začetkom ob 18.00.

Poleg standardnih tekem bo letos, ob 17.15, na sporedu tudi poseben dvoboj košarkarskih in nogometnih legend, ki jih bosta vodila selektorja reprezentanc Srečko Katanec in Jure Zdovc. Od košarkarjev bodo na tekmi nastopili Primož Brezec, Jaka Daneu, Slavko Duščak, Dušan Hauptman, Roman Horvat, Walter Jeklin, Ivica Jurković, Slavko Kotnik, Mario Kraljević, Marko Milič, Rašo Nesterović, Matjaž Smodiš in Rado Trifunović, pri nogometaših pa Mile Ačimović, Aleš Čeh, Sebastijan Cimerotič, Mladen Dabanović, Marinko Galič, Amir Karić, Ilija Kitić, Igor Lazić, Milan Osterc, Miran Pavlin, Ermin Raković, Mladen Rudonja, Marko Simeunovič in Sašo Udovič.

Na sporedu bo tudi vsakoletno tekmovanje v metu za tri točke, izzivu in zabijanju, med odmori bodo zbrane kratkočasile Zmajčice, predstavila se bo plesna skupina stepperjev s posebno košarkarsko točko, najbolj spektakularen pa bo zagotovo unikaten in doslej na športnih prireditvah v Sloveniji še ne viden video mapping!

VSTOPNICE:

Vstop na tekme mlajših kategorij bo brezplačen, za ostali dve tekmi pa velja ena vstopnica! Po izjemno ugodnih cenah si jo lahko zagotovite na www.eventim.si in prodajnih mestih v sistemu Eventim Si!

Vstopnice lahko kupite na spletni strani www.eventim.si že za 6 € za rdeči ring in 9 € za zeleni ring, na ostalih prodajnih mestih pa za 7 € za rdeči ring in 10 € za zeleni ring. Na vseh prodajnih mestih velja tudi poseben družinski popust - 4 vstopnice za ceno treh!

NEPOSREDNA POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC

GLASOVANJE:

Letos bo v okviru All-Starsa potekalo glasovanje za kar dve tekmi in sicer tekmo legend ter tekmo košarkarjev Lige Telemach. Pri prvi boste lahko športni navdušeni izbirali enega nogometnega in enega košarkarskega kapetana, ki bosta nato izbirala ekipe po principu košarkar-nogometaš-košarkar, pri drugi pa izbirate svojo najljubšo peterko Lige Telemach (2 branilca, 2 krili in 1 centra), ter dva trenerja. Na ta način bo izbranih 10 igralcev, ostalih 14 pa bosta določila oba trenerja (vsak po 7), ekipi pa bosta znova volila oba kapetana, igralca, ki bosta prejela največ glasov.

Kot vsako leto bodo tudi tokrat nekateri srečneži, ki bodo glasovali, bogato nagrajeni! Morda pa se vam nasmehne sreča in postanete pomočnik trenerja enemu izmed trenerjev!

NEPOSREDNA POVEZAVA NA GLASOVANJE

 

Rašo Nesterović, generalni sekretar KZS:

"Z All-Starsom v Stožicah želimo narediti velik spektakel in upam, da bo ta dobro obiskan in, da se bomo tako spomnili na čase, ko sva igrala še midva z Miličem in je bila Hala Tivoli povsem nabita. Organizacijsko bomo za vse poskrbeli na najvišji možni ravni. Letos smo želeli iti izven okvirja in se začeti povezovati tudi z drugimi športi, najprej z Nogometno zvezo Slovenije, ki nam pomaga pri izvedbi tekme legend. To je šele prvi tak dogodek, ki ga imamo v načrtu. Upam, da bodo ljudje prišli uživat in, da bodo zadovoljni s spektaklom."


Marko Milič, igralec na tekmi legend:

"All-Stars tekme so med sezono, ko je vse skupaj zelo napeto, prijetna sprostitev, zdaj, ko bomo lahko igrali z nogometaši, pa bo še toliko bolj. Na takih tekmah se lahko zgodijo zanimive in nepredvidljive situacije, kot se je meni nekoč na eni izmed nogometnih tekem, na kateri sem dal gol z ramo in glavo, po tem, ko sem padel v kazenskem prostoru. Res se že veselimo tega dogodka in upam, da bomo prikazali kako dobro akcijo!"


Sašo Udovič, igralec na tekmi legend:

"Za tekmo legend smo že globoko v pripravah, treniramo na skrivnih lokacijah in upam, da bomo pripravljeni za All-Stars. Z nekaterimi soigralci, s katerimi smo igrali, smo se pogovarjali o tej tekmi in vsi smo pozitivno presenečeni in počaščeni, da nas je Košarkarska zveza Slovenije povabila na ta dogodek. Upamo le, da nas bodo košarkarji pustili pod koš. Šport združuje in ta tekma je pravi dokaz za to."


 

 Komentarje lahko dodajajo samo registrirani in prijavljeni uporabniki portala.

Registriraj se »

Prijavi se »

 Vreme
Kliknite za vreme
 Oglaševanje
Muzej usnjarstva na Slovenskem
MKC Šoštanj
Elektra Esotech na Facebooku
Spletna prodajalna www.copati.com
Sprehajalno-kolesarske poti ob Družmirskem in Velenjskem jezeru
Krajevna skupnost Šoštanj
Oglaševanje na Portalu Šoštanj.info
 
 
    ZGODILO SE JE NA DANAŠNJI DAN (19.03.)
 
19.03.2004  Zgodilo se je ... 19. sušca
19. sušca je god sv. Jožefa, Kristusovega rejnika in Marijinega moža. Priporočajo se mu rokodelci, drvarji, mizarji, kolarji in tesarji, k njemu ...
 

- CIGRAD D.O.O. KOŠARKARSKI KLUB ELEKTRA KRAJEVNA SKUPNOST ŠOŠTANJ KRS ŠOŠTANJ, Z.O.O.
JEZIKOVNA ŠOLA LINGUA MEŠANI PEVSKI ZBOR SVOBODA ŠOŠTANJ MLADINSKI KULTURNI CENTER ŠOŠTANJ MUCA COPATARICA ODBOJKARSKI KLUB ŠOŠTANJ - TOPOLŠICA
PLANINSKO DRUŠTVO ŠOŠTANJ ŠBK ŠPORTNA ZVEZA ŠOŠTANJ ŠD ŠOŠTANJ -