Iskanje      Pišite nam
 
Uporabnik: Geslo:     
 Prireditve  Novice:
20.04 - 31.12.2018
70 let Košarkarskega kluba Elektra
01.05 - 31.05.2018
Razstava Neža Maurer
01.05 - 31.05.2018
Razstava: Pomlad se prebuja
01.05 - 31.05.2018
Razstava: Pomladna pravljica
29.05 - 29.05.2018
Izboljšajmo uporabo mobilnih telefonov

 Športne prireditve
27.05 - 27.05.2018
[planinstvo] Kriška gora in Tolsti vrh (1715 m)
28.05 - 28.05.2018
[rekreacija] Sprehod za zdravje s tablico v roki
28.05.2018 ob 18:00 uri
[bridge] Redni tedenski bridge turnir
10.06.2018
[planinstvo] Kamniški Dedec (1583 m)
25.06.2018
[planinstvo] Pohod po Ravenski planinski poti

 Nove spletne strani
PGD Šoštanj - mesto
Župnija Šoštanj
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj
Gostilna Acman
MKC Šoštanj
 Najbolj obiskane
Krajevna skupnost Šoštanj
Komunalno podjetje Velenje
Muzej usnjarstva Šoštanj
Toplica - center za zdravljenje živali
CISD

 Mali oglasi
  Trenutno še ni oglasov...

 ANKETA

Ni aktivne ankete!

Prikaži ostale ankete »


 VREME

 Pošlji povezavo 
VSE šport kultura, umetnost gospodarstvo šolstvo
kronika lokalna samouprava turizem, zabava religija splošno

Vlomljeno v gostinski loka
25.02.2008 PU Celje Tiskovni predst., 1855 ogledov, 0 komentarjev 
Med drugo in peto uro ponoči je bilo v Topolšici vlomljeno v gostinski lokal Neznanci so odnesli za okoli 200 € menjalnega denarja in pijače...
 

POROČILO POLICIJSKE UPRAVE CELJE –  PONEDELJEK , 25.2.2008

Lepo pozdravljeni!  Zadnji februarski vikend  je policijska poročila dodobra napolnil z dogodki. Najbolj pestro je bilo v petek.

Že v  petek dopoldne smo bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri je umrl 40 letni voznik osebnega vozila. Nesreča se je sicer zgodila že v četrtek okoli 20.30 ure zvečer. 40 letni voznik, ki je vozil  iz smeri Radeč proti Podkraju,  je v   blagem levem ovinku  v Trubarjevem nabrežju v Radečah izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal v desno na travnato površino, kjer je trčil v drevesa, nato pa je  vozilo odbilo v reko Savo, kjer se je potopilo.

Poleg prometnih nesreč so petek zaznamovali tudi vlomi in tatvine. Me drugim smo bili v petek obveščeni, da je bilo  v Podšmihelu vlomljeno v priročno skladišče, odtujeni sta bili dve žlici za mini bager ter udarno kladivo. Z vlomom povzročeno škodo ocenjujejo na  okoli 3.000 €.

V noči  na petek je bilo  s  Kraigherjeve ulice v Celju odtujeno osebno vozilo, znamke  VW PASSAT 1.9 TDI, letnik 2000, vredno  8.000 €.  Voznik ga na srečo ni dolgo pogrešal, policisti Policijske  postaje Celje  so ga namreč že dopoldne  našli v Štorah,  v jarku in ga  dostavili na varno.

V isti noči so neznanci nameravali na Milčinskega ulici v Celju odtujiti  tudi osebni avtomobil AUDI A4, vendar jim ni uspelo odpreti vrat vozila. Na Opekarniški cesti v Celju  pa jim je uspelo priti v parkirano vozilo znamke  VW PASSAT, pri poskusu tatvine vozila pa so zlomili volansko ključavnico. V obeh primerih poskusa tatvin vozil so neznanci lastnikoma povzročili za okoli 1.500 € škode.

O vlomih smo bili obveščeni tudi v soboto.

Med drugo in peto uro ponoči je bilo v Topolšici vlomljeno v gostinski lokal Neznanci so odnesli za okoli 200 € menjalnega denarja in pijače.

V istem času je bilo  v gostinski lokal vlomljeno tudi  v Šmartnem ob Paki.  Tudi tam pogrešajo za približno 200 € gotovine in pijač. 

Medtem, ko so na Velenjskem območju vlomilci  obiskovali lokale, so na Tkalski ulici v Celju izbrali klet. Odtujili so kovček z orodjem in lastnici povzročili za dobrih 400 € škode.

V nedeljo je bilo na področju kriminalitete dokaj mirno. Smo pa bili zato obveščeni o prometni nesreči, v kateri je bil huje poškodovan 37 letni voznik motornega kolesa. Nesreča se je zgodila v naselju Gorenje, na območju Policijske postaje Velenje. 22- letni voznik osebnega avtomobila  je  z  neregistriranim  vozilom pripeljal s parkirnega prostora proti regionalni cesti.  V  križišču parkirnega prostora in regionalne ceste, ni ustavil, da bi se prepričal ali se lahko varno vključi  v promet, temveč je z vozilom zapeljal v križišče in zavil levo v smeri Šmartnega ob Paki in pri  tem trčil v prednji del motornega kolesa 37 – letnega voznika. Po trčenju je voznik osebnega avtomobila odpeljal s kraja prometne nesreče, ne da bi poškodovanemu vozniku nudil prvo pomoč in pustil osebne  podatke. Voznik se je po razmisleku vrnil na kraj nesreče,  huje poškodovan motorist pa je bil z reševalnim vozilom odpeljan v celjsko bolnišnico.

Danes okoli štirih zjutraj smo bili obveščeni še  o večjem požaru v Črnem vrhu, na območju UE Žalec. Šlo je za travniški požar, ki se je zaradi vetra hitro širil.  Zgorelo je okoli osem hektarjev trave, obstajala pa je nevarnost, da bi se požar razširil tudi do  gozda in vikenda ter drugih dveh objektov v bližini.  Na srečo so gasilci uspeli požar še pravočasno pogasiti.

Za konec vas želimo opozoriti, da je od  minulega četrtka, tudi na območju celjske regije razglašena velika požarna ogroženost.

Toliko o dogajanju minulega vikenda. Temperature res ne kažejo več na zimo, pa vendar je pred nami še zadnji februarski teden. Naj se mirno in lepo začne vam želimo, o tem kaj bo prinesel pa v več v naših prihodnjih oglašanjih.


 

 Komentarje lahko dodajajo samo registrirani in prijavljeni uporabniki portala.

Registriraj se »

Prijavi se »

 Vreme
Kliknite za vreme
 Oglaševanje
Muzej usnjarstva na Slovenskem
MKC Šoštanj
Elektra Esotech na Facebooku
Spletna prodajalna www.copati.com
Sprehajalno-kolesarske poti ob Družmirskem in Velenjskem jezeru
Krajevna skupnost Šoštanj
Oglaševanje na Portalu Šoštanj.info
 
 
    ZGODILO SE JE NA DANAŠNJI DAN (26.05.)
 
26.05.2000  Zgodilo se je ... 26. velikega travna 2000
26. maja leta 2000 so v šoštanjski Mestni galeriji odprli razstavo panjskih končnic iz zbirke Šoštanjčana Zvoneta Čebula;
 

- CIGRAD D.O.O. KOŠARKARSKI KLUB ELEKTRA KRAJEVNA SKUPNOST ŠOŠTANJ KRS ŠOŠTANJ, Z.O.O.
JEZIKOVNA ŠOLA LINGUA MEŠANI PEVSKI ZBOR SVOBODA ŠOŠTANJ MLADINSKI KULTURNI CENTER ŠOŠTANJ MUCA COPATARICA ODBOJKARSKI KLUB ŠOŠTANJ - TOPOLŠICA
PLANINSKO DRUŠTVO ŠOŠTANJ ŠBK ŠPORTNA ZVEZA ŠOŠTANJ ŠD ŠOŠTANJ -