Iskanje      Pišite nam
 
Uporabnik: Geslo:     
 Prireditve  Forum: Mladi v Šoštanju ...
17.06 - 31.08.2019
Poletno branje in vrečke poletnega branja
01.07 - 31.08.2019
Izposojna razstava
01.07 - 31.08.2019
Poletna razigranost
01.07 - 31.08.2019
Zvone A. Čebul, zbiratelj: V poletu skozi Šoštanj
01.07 - 31.08.2019
Poletno branje

 Športne prireditve
10.08 - 11.08.2019
[planinstvo] Planinski izlet in tura v Naravnem parku Ela (Davos - Švica)
17.08 - 24.08.2019
[planinstvo] Planinski tabor za osnovnošolce ČEZSOČA 2019
25.08.2019
[planinstvo] Planinska tura Kamniška Bistrica (600m) – Kalška gora (2047m)
25.08.2019
[planinstvo] Planinski izlet Kamniška Bistrica (600m) - Orglice (870m)
09.09 - 13.09.2019
[planinstvo] Planinski tabor za odrasle: Dolomiti (Italija)

 Nove spletne strani
PGD Šoštanj - mesto
Župnija Šoštanj
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj
Gostilna Acman
MKC Šoštanj
 Najbolj obiskane
Krajevna skupnost Šoštanj
Muzej usnjarstva Šoštanj
Stojan Špegel
PGD Šoštanj - mesto
Župnija Šoštanj

 Mali oglasi
  Trenutno še ni oglasov...

 ANKETA

Ni aktivne ankete!

Prikaži ostale ankete »


 VREME

 Pošlji povezavo 
Izberi forum: 
Prikaži vsa sporočila v forumu "Mladi v Šoštanju ..." 

14.05.2007 ob 20:01 uri Beno Srebernjak, 780 ogledov  
MC še deluje? DA
Torej glede krivca za problematiko je res težko rečt kdo je za nastalo situacijo odgovoren, je pa res, da bi se s strani vodstva društva pa tudi s strani članov pričakovala malce večja aktivnost. Menim da je največji problem za trenutno slabo aktivnost mkcja odgovorna predvsem slaba komunikacija med tistimi ki bi bili pripravljeni delati. Kolikor je meni znano je v večini društev tako, da se dejavnosti in projekti diskusirajo na sestankih, ki jih v mkcju ni, torej vsa komunikacija sloni na telefonih in nakjlučnih srečanjih, kar pa nikakor ni pravi način za plodovit pogovor in iskanje rešitev, ker je v takšnem pogovoru udeleženih premalo oseb ki jih problematika zadeva.

Sicer pa mislim da je ljudi ki bi bili pripravljeni delati v tej smeri v šoštanju dovolj, manjka samo organizacije. Drugače pa sem tudi sam pripravljen sodelovati v organizaciji projektov, pripravljen sem prevzeti tudi organizacijo kakšnega izmed projektov.

Mislim da bi bil za začetek zelo velik napredek, če bi nam uspelo vrata mkcja odpreti vsaj enkrat tedensko, pa čeprav bi naj po mojem mnjenju le ta bila odprta za mladino vse dni v letu.
 

20.10.2009 ob 15:13 uri Sead Druič, 552 ogledov
MC še deluje?
Lepo pozdravljeni rad bi vam povedal da bomo mkc šoštanj znova obudili z veliko aktivnosti tako da lahko v prihodje pričakujete aktivnost mkcja :D
 
18.05.2007 ob 08:42 uri Urednik portala, 860 ogledov
V MC spet dogaja!

Jutri (sobota, 19.5.) bo od 21. ure dalje v MC-ju House party! Torej, društvo MKC je aktivno.

Upam tudi, da bo še v maju okrogla miza na temo problematike dejavnosti za mlade v Šoštanju. O tem kaj več drugič.

 
14.05.2007 ob 21:08 uri janez novak, 773 ogledov
MC še deluje? DA
Tako kot je že rekel Beno, je popolnoma nepomembno, kdo je kriv za takšno stanje MKC-ja kot je sedaj. Naj bodo to vodstvo MKC-ja in člani ali pa del "nevzgojenih" Šoštanjčanov. Sem mneja, da bi o problematiki MKC-ja morali spregovoriti samo vodstvo in člani omenjenega društva. Jst spodbujem delovanje takšnega društva, saj bi tako preprečili, da je vse več mladih na ulici in so izpostavljeni tako pritiskom družbe kot raznim skušnjavam, na katere še niso pripravljeni. Vsi pa vemo v kaj potem vodi to.
Zanima pa me, kaj je sedaj s prostori od MKC-ja? Kako dolgo bodo še zaprti? Bodo mogoče zaradi neuporabe s strani MKC-ja na voljo kakšnemu drugemu društvu? Kakšno je sedaj mnenje občine, ki je ponudila prostore in začetni kapital, stvar pa se zaenkrat še ni "obnesla"? Ima občina Šoštanj morda sestavljen program v katerem nudi tako denarno kot kakšno drugo pomoč društvom, ki delajo z mladimi?

Lp

M

 
14.05.2007 ob 17:35 uri Urednik portala, 803 ogledov
MC še deluje? DA
kr`en Tomaž, janez novak, Beno in vsi ostali: problematika MC-ja ne zadeva samo predsednice Mie in še koga iz vodstva društva, ampak je stvar vseh mladih. Sam nisem več med mladimi, vsaj ne po starostni deficiji, a me ta problematika zanima in sem pripravljen pomagati po svojih močeh. Predlagam, da organiziramo okroglo mizo na temo Mladi v Šoštanju!

To bi bila priložnost, da vsi mladi poveste, kaj si želite in konec koncev tudi, kaj ste sami pripravljeni za to storiti! Denarja je malo, zato je vsako prostovoljno delo več kot zaželjeno. Društvu MKC je, vsaj kolikor je meni znano, odprto društvo, kjer so dobrodošli različni projekti. Nikjer pa ni določeno, da se morajo vsi projekti za mlade izvajati v društvu MKC, je pa to iz logističnega vidika zagotovo enostavneje.

Torej, izziv je sedaj na vaši strani. Povejte, ali ste pripravljeni sodelovati, in če ste, bodo zagotovo tudi vaše ideje ugledale luč sveta.
 
14.05.2007 ob 16:04 uri Beno Srebernjak, 714 ogledov
MC še deluje?
V kolikor mi je znano mc še deluje, vsaj formalno, me pa zanima, zakaj so prostori MKCja že kar precej časa zaklenjeni, v čem je problem in kdo dela na tem??? Sicer se mi zdi super da je šoštanj dobil mkc, ampak kaj ko je situacija ista kot je bila prej, mladi se ša vedno zbirajo na plati v parku, ali pa po barih po šoštanju, le zakaj?

Ja drugače pa tomaž, odgovora na tvoje vprašanje ne vem, me pa zanima precej podobna stvar, zato pa bi silno rad stopil v kontakt s predsednico društva, saj se mi zdi da bi bila najbolj primeren človek za podajanje tega odgovora. Mia kje si?!?

Ja, pa še odgovor janezu novaku, glede tistih namigovanj glede droge in alkohola v mcju, ne vem sicer od kod ti ti podatki ampak to je po mojem mnenju nemogoče, saj je mc že kar lep čas zaprt in se v njem ne da piti niti soka, kaj šele da bi se tam pojavljale droge in pa alkohol.

LP
 
09.05.2007 ob 16:51 uri janez novak, 841 ogledov
MC še deluje?
lp

v začetku sem upal, da se motim in da bo mogoče le kaj iz tega, ko so se a kup zbrali mladi iz Šoštanja in glasno zatrjevali, da bodo naredili nekaj za mladino v Šoštanju. vendar se je izkazalo, da je to bila zgolj muha enodnevnica. prostore, ki so jih dobili, in ki jih je res škoda, saj bi jih lahko uporabili tudi v druge namene, je zaznamoval alkohol. tukaj se sedaj pojavi vprašanje. je to zaradi mladine v Šoštanju, ki zabavo vidi samo v tem ali je to krivda organizatorjev "zabav", ki jim niso ponudili kakšnega drugega načina druženja in zabave?
kaj pa si o vsem tem mislijo starejši bočani? dobro vprašanje. kolikor sem jst imel komunicirati s kakšnim od njih, vsi vidijo v novonastalem (ali nadaljevanju, kar niti ni pomembno) MC-ju zgolj samo droge in alkohol. kaj naj reče... res ste se pokazali v lepi luči.
V dobro mladih v Šoštanju upam, da je to zgolj zatišje pred dobrimi dogodki, ki jih bo organiziral MC Šoštanj. pa da še dam kakšen nasvet. raje kot organiziranje zabav, si dajte cilj organizirati kakšne kulturne prireditve, kot so potopisna predavanja, filmske večere, pesniške večere (...) vrjamem, da so v Šoštanju tudi takšni mladi, ki jih to zanima. saj je cilj MC-ja, da odvrne mlade iz slabe poti, kot so alkohol in droge, ali predvsem to, da Šoštanju "kej dogaja"? ne ocenjuje se vse po kvantiteti, ampak tudi po kvaliteti!

Lp

M
 
18.04.2007 ob 17:24 uri kren tomaz, 3327 ogledov
MC še deluje?
dan

Morda kdo zna odgovoriti kaj se dogaja z mladinski centrom. Toliko so opevali kaj vse bodo naredili, kaj vse se bo dogajalo, kako bo prostor namenjen vsem mladim ...

Sedaj pa nič. Razen uvodnih treh žurov, ki so se v večini klavrno končali, je sedaj popolno mrtvilo. Kje ste sedaj člani mladisnkega centra? Ste obupali? Pa toliko ste bili polni optimizma in zagona. Ker če vi ne znate pravilno in ekonomično uporabiti dodeljenih prostorov, jih bi vsekakor potreboval kdo drug, ki bi jih znal pravilno izkoristiti.

želim lep dan

 
 Vreme
Kliknite za vreme
 Oglaševanje
Muzej usnjarstva na Slovenskem
MKC Šoštanj
Elektra Esotech na Facebooku
Spletna prodajalna www.copati.com
Sprehajalno-kolesarske poti ob Družmirskem in Velenjskem jezeru
Krajevna skupnost Šoštanj
Oglaševanje na Portalu Šoštanj.info
 
 

- CIGRAD D.O.O. KOŠARKARSKI KLUB ELEKTRA KRAJEVNA SKUPNOST ŠOŠTANJ KRS ŠOŠTANJ, Z.O.O.
JEZIKOVNA ŠOLA LINGUA MEŠANI PEVSKI ZBOR SVOBODA ŠOŠTANJ MLADINSKI KULTURNI CENTER ŠOŠTANJ MUCA COPATARICA ODBOJKARSKI KLUB ŠOŠTANJ - TOPOLŠICA
PLANINSKO DRUŠTVO ŠOŠTANJ ŠBK ŠPORTNA ZVEZA ŠOŠTANJ ŠD ŠOŠTANJ -