Iskanje      Pišite nam
 
Uporabnik: Geslo:     
 Prireditve  Forum: Turizem
01.06 - 30.06.2019
Izposojna razstava
17.06 - 31.08.2019
Poletno branje in vrečke poletnega branja
24.06.2019 ob 18:00 uri
Dan državnosti z ansamblom Banovšek in Čaga Boysi
24.06.2019 ob 19:30 uri
Slavnostna prireditev ob dnevu državnosti in krajevnem prazniku
24.06.2019 ob 20:00 uri
Jajčerija pod Jazbeškim kozolcem

 Športne prireditve
22.06 - 23.06.2019
[planinstvo] Planinski izlet v Krške Alpe (Avstrija)
25.06.2019
[planinstvo] Planinski pohod po Ravenski planinski poti (710m)
27.06 - 30.06.2019
[planinstvo] 13. družinski planinski tabor
06.07.2019
[planinstvo] Skupna akcija šaleških PD - Storžič (2132m) - tri ture različnih težavnosti
20.07 - 21.07.2019
[planinstvo] Planinska tura Škednjovec (2309 m), Mali in Veliki Draški vrh (2243 m)

 Nove spletne strani
PGD Šoštanj - mesto
Župnija Šoštanj
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj
Gostilna Acman
MKC Šoštanj
 Najbolj obiskane
Krajevna skupnost Šoštanj
Muzej usnjarstva Šoštanj
Stojan Špegel
PGD Šoštanj - mesto
Župnija Šoštanj

 Mali oglasi
  Trenutno še ni oglasov...

 ANKETA

Ni aktivne ankete!

Prikaži ostale ankete »


 VREME

 Pošlji povezavo 
Izberi forum: 
Prikaži vsa sporočila v forumu "Turizem" 

06.02.2009 ob 01:46 uri Silvester Weidell, 2811 ogledov  
Klevetanja – obiranja nekaterih predvsem priletnih žena" v Šoštanju!
Glede na nekatera natolcevanja v zvezi z našimi življenjskimi navadami bom razjasnil nekaj dejstev,ki omenjenim v naslovu niso v čast!Da ne bo pomote,meni je vseeno,kaj si nekatere mislijo o nama!Želim pa,da ste seznanjeni vsi.
Počasi boste spoznali,da nepravilno živite za kar tudi prezgodaj umirate.Ne mislim tu na mladino ta bo to spoznala pozneje,temveč na že sive50. letnike.Golota je človekova želja in nuja!Človek je golo bitje to ima zapisano v genih! Ne spoštovanje le tega pripelje v kombinaciji z seksualnim ekstremizmom do težkih problemov!
Že od nekdaj sem rad nag! Ich gern haben nackt! Od davnega sem iskal skrite kotičke v naravi se razgalil in zelo užival ob tem brez,da bi z svojo spolnostjo karkoli počel!Še spomnil se nisem nato! Že dolga leta hodimo na morje v FKK! Po vsem sodeč moji predniki izvirajo od tu,ker je pri Nemcih golota zelo spoštovana.Žal pa pri nas ni tako!Le primitivnost in seveda klevetanje označuje ta folk.Vsakdo ve,da golota sprošča pomirja ureja hormonski sistem danes vedno večji problem človeka.Biti nag brez predsodka in sramu!Golota za dobro zdravje mora postati dobra lastnost vseh!V Topolšici gradijo saune in bazene za nudiste.Veliko sem v stiku z našimi prijatelji iz Nemčije,da mi pomagajo v tem kraju v začetnih težavah!Z mnogimi sem se pogovarjal ljudje bi radi bili nagi a si zavoljo prav takšnih obirljivcev ne »upajo«!Prav tem povem:bodite hrabri, bodite Kentreffen neprizadeti!Nihče nič ne da vzame pa tudi ne!Prišlo bo poletje takrat v naravo nago za življenje zdravo!
Za vas bo bolje,da sprejmete roko sprave in me ne podcenjujete,ker se vam niti ne sanja,kam vse sežejo moje sive nitke.
Res se javno ne izpostavljam niti ni potrebno,danes je računalnik,internet močno orodje v boju z primitivnostjo,malomeščanstvom,idiotizmom ter lažno in pokvarjeno
»moralo«! Konec mora biti z Slovenskim sprenevedanjem!
Nehmen Sie Keintreffen vollständige Nacktheit für eine gute Funktion,aber wir brauchen keine ausländischen Lehrer!
Slovensko:
Sprejmite neprizadeto popolno goloto za svojo dobro lastnost pa ne bomo potrebovali tujih učiteljev!

Preberite in si zapomnite za vedno!Ta kraj mora,poudarim mora,postati oaza nudizma – naturizma pa to nekateri želeli ali ne!
Kakšna industrija neki in nastanitve delavcev iz juga pardon sedaj z vzhoda neki!Nikakršne industrije,tudi Janševa tovarna »tankov«se bo morala spokati objekti pa se bodo uporabili za nakupovalni center Interspar in podobni!
Turizem-nudizem-naturizem nagi ali oblečeni mora v tem kraju priti v veljavo!Le tako bodo sobe in apartmaji polni!
Tudi občina bo deležna!Ta kraj mora postati turistična destinacija za nudizem – naturizem!Le tako bo naš grb dobil na veljavi!
Imamo lepe možnosti,jezero namesto,da sameva in se nabirajo odpadki se mora urediti FKK kamping z nekaj rastja,posutega peska z sanitariami ograjo in malo recepcijo!
Zelo malo vlaganj brez bančnih kreditov!Sorazmerno velik donos!Več je tu nudistov,kot se predvideva!
Brez hudičeve slovenske birokracije,zaviranja in omejevanja na vseh koncih in krajih!Pustiti ljudem,da služijo tako ali drugače!
Malo poglejte v Avstrijo dovolj le čez mejo! Prilepil! AVSTRIJA KOT PRIMERJAVA IN ZGLED
Za lažje razumevanje možnosti razvoja naturizma v Sloveniji smo obiskali dva kampa v Avstriji. Prvi ima zelo široko ponudbo, zahtevnejša in dražja je, vendar nudi popust za člane INF-a. Hotel Rutar Lido s 14 apartmaji oziroma stanovanji je na južnem Koroškem pri Dobrli vasi v Podjuni, leta 1983 zgradila slovenska družina Rutar. V hiši je plavalni bazen, ki je enako kot restavracija odprt celo leto. Supermarket v bližini pa je odprt od 1. aprila do 30. septembra. Savna, solarij, odprt kamin, so v sodobni opremi tega gostinskega podjetja, ki je namenjeno predvsem nudistom. Na terenu je 14 stanovanj oziroma počitniških prikolic. Skupno ima Rutar Lido 133 postelj. Strežejo po domače. Kamp Rutar Lido ima 150.000 m2 površine oz. 365 parcel za prikolice ali šotore. Namenjen je predvsem družinam, ki iščejo počitek. Otroška igrišča, bazeni za otroke, so dokaz, da so otroci dobrodošli. Skupno je sedem bazenov s 1400 m2 vodne površine. Pokriti bazen in dve savni sredi zelene narave so odprti od 1. aprila do 30. septembra. Voda v bazenih je ogrevana. V Lido jezeru je mogoče ribariti, enako v potoku v dolžini dveh kilometrih. Za rekreacijo so urejena športna igrišča. Lastniki podjetja in večina sodelavcev govori slovensko. Celodnevna vstopnica za kopanje stane šest evrov. Cena je navedena zaradi primerjave.

Drugi je FKK kamp Mullerhof, A-9074 Keutschach/See, Dobein 10. (kopiraj in vstavi v iskalnik) Nudijo 250 parcel skozi celo leto in še 750 v poletni sezoni. Vsa infrastruktura je v treh zgradbah. V prvi so lepo urejeni WC in tuši, v drugi restavracija in v tretji trgovina. Ves ostali prostor ni utrpel nobenih posegov v naravo. Kopališka površina nima grajenih objektov, le manjše lesene brvi, za lažji vstop v vodo. V tem prijaznem naravnem okolju se zastavlja vprašanje, kaj plačaš s štirimi evri, so oderuški? Ne. Na celodnevnem kopanju uporabljaš WC in tuš s toplo vodo neomejeno. Vsa plaža ima travnato površino, pokošeno mehko travo, po kateri varno tekajo bosonogi otroci. Tudi košnja ne preseže stroška, da je vstopnina primerno visoka (4 evre) in prinaša dobiček. Prenočitev in dnevno bivanje v avtodomu, prikolici ali šotoru na dan znese 65 odstotkov cene v istrskih kampih. Pa vendar ustvarjajo dobiček. Ob odhodu domov veš, da se boš še vrnil.
Da nadaljujem!
Rodil sem se kmalu po vojni,ko mi je mati po mojem mnenju v »zrežirani« nesreči preminula.Njeno smrt so mi vseskozi prikrivali,zakaj ne vem?Hoteli so me vzgojiti v zvestega služabnika sistema toda ni jim uspelo,če ravno sem zato bil odrinjen na rob družbe.Nikoli se nisem »mazal z oljem«,kar je bila po vojni med Slovenci vsesplošna navada.
60 let komunizma je pustilo močan pečat v Slovencih,da so postali vase zaprt,zamorjen,egoističen pa tudi sramežljiv narod.
V enoumnem partijskem režimu svoje osebne zamisli in pobude niso smeli javno izražati.Vse so morali povedati po ovinkih,ne direktno,da se ne bi kje zamerili. Eden do drugega so postali licemerni (beri: hinavski)!Cilj so bili samo privilegiji,ter kdo bo imel več in bolje z kar najmanj dela.Delo ni bilo več vrednota! Mnogo dela za malo plačila!
Postali so neznansko nevoščljivi,polni samo hvale,se prilizovali nadrejenim,do drugih pa vase zaprti in skrivnostni! Razgovorili so se samo v svojem ožjem krogu družine in besneli nad svojimi,nič krivimi dragimi. Hrana,pijača in spolnost! Daj narodu kruha in iger pa mu vladaj! To so bile osnovne značilnosti! Vse drugo je bilo zavito v molk in »meglo«! Znanje posameznika ni bilo vredno počenega groša.V šolah so učili partijskega enoumja in prali možgane,ne vsem,(vsi nismo bili,kot ure da bi se jih dalo navijati),kajti nevednemu narodu ni težko vladati! To se opazi,če vsaj malo odpremo oči.Nikoli se Slovenci nad čim ne pritožujejo in protestirajo pa čeprav bi se neštetokrat morali boriti za svoj prav,tako pa raje »stisnejo rep med noge« !Slovenci niso,kot Nemci,ki hočejo gumijasto kladivo,drugače takoj protestirajo!Delajo dosti manj za mnogo boljše plačilo!Moja hčera v Gorenju zasluži 450€ med tem,ko za isto delo delavka v nemškem BOSHU zasluži 1600€! Seveda tam je red ni skorumpirane družbe,tudi ni vsaj ne toliko pohlepne administracije kot v Sloveniji!Tam med predstavniki delodajalcev ni »Miličev« in podobnih »slavcev«,tudi ni autohtone judovske navade,da ljudem jemljejo ter jih imajo za svoje sužnje in zveste podložnike! Slovenci pa kot Slovenci delajo za »prgišče dolarjev«,vse zato da bi imeli vsaj toliko,če že ne več kot sosed.Svoje čase se je folk za to zakreditiral najemal dolgoročne kredite,ki pa jih je po letu ali dveh »pojedla« inflacija folk pa,vsaj tisti,ki so se dobro »mazali z oljem« lagodno živeli.Danes je drugače,krediti da,toda treba jih je vrniti z obrestmi vred,kar mnoge pripelje pred finančni zlom.Potrebno se bo naučiti biti pokrit z odejo,ki jo pač imamo, sosed pa naj ima kar želi nismo mu »faušni« njegovih prebedenih noči z mislijo,kako bo plačeval kredite ob izgubi službe.Recesija je le orodje,kako uničiti bogato svetovno kliko.Kupim usnje brez banke,ti moj čevelj,ki ga izdelam sicer boš hodil bos,vsi pa bomo potem jedli travo kot konji samo da pohlepna klika ne bo več bogatela.Nov družbeni red je pred vrati! Navadi se bo treba skromno živeti!
Ni potrebno biti vseznalec,da se vidijo nepravilnosti,neresnice in prevare!
Korupcija,klientalizem,spletkarstvo,visoka delovna mesta pridobljena na nezakonit način,pohlep,zlorabe položajev,
gospodarski kriminal,poneverbe in druge oblike nepoštenja,ki so zrcalo starih časov,ko je te kraje naselil judovski Slovan!
Mali človek pa mora biti delaven in pošten ob mizerni iskoriščevalski plači ali pokojnini,ki ni vredna niti psa! Tu nič kriv,kriv je le ker je živ!Seveda so tudi pošteni podjetniki,ki svoje ljudi dobro plačajo a želijo vestno opravljeno delo in prav je tako!Poštenost naj bo merilo vseh pa ne bo nihče takšnim zavidal premoženja! To zadnje velja za CIGLERJE!
Resnica, pošteni in zvesti plačniki,ko bi le povsod bilo tako!Nimam dlake na jeziku zato bom razkril nekaj dejstev,toda tu ne sme biti zamere,ker ni osnovana,ker je resnica žal zelo neprijetna a tako je!
Pri iskanju dekleta v tem kraju nisem imel sreče.Ve se zakaj vse preveč ošabno, »visoko letečo« preveč »zgonjeno«. Toda mnoge,od katerih sem dobil košarico sem preživel.Nikoli nisem bil zgonjen! Seksa še posebno »jahanja« nisem maral.
Mnogi možje z podrtimi hormonskimi sistemi radi »jahajo« toda ne vedo,da prav ta način seksa krepko povečuje hormon testosteron ob istočasnem drastičnem upadanju estrogena hormona za pravilno obnovo telesa (ne divjo RAK) in normalno rast las! Za »spraznitev« so tudi drugi manj škodljivi načini za zdravo in dolgo življenje.Kljub moji drugačnosti sem našel ženo mojih spolnih lastnosti in navad!Povedal sem ji:če ti »premalo nudim« si najdi prijatelja,ki pa mora biti tudi moj prijatelj! Odvrnila je: »mene pa že ne bodo dedci jahali«!Tako kot jaz »jahanja« ni marala! Ne tako,kot neka žena zapusti moža in svoja dva otroka in odide drugemu poročenemu moškemu,ki ji nudi mnogo seksa in s tem uniči dve družini!Prav to je tisto,kar sovražim iz dna duše!Nemci so v tem zelo praktični ne razbijajo družin zaradi »luknje«! Prijateljski seks?
O to pa ne,ni »moralno«!To je med Slovani le za obiranje in klevetanje!
Zelo sem ponosen na svojo ženo!
Zame je idol! Lepša in boljša od vseh tistih "ritastih vešč",ki se tako šopirijo z svojimi "joški" globokimi dekolteji,lakirani nohti in šminko,zadevo"spodaj" pa skrito,živalsko kosmato od brez številnih"zgonjenih" seksov močno zmaličeno, ogabno,nagnusno
Ni vredno prikaza le za spoznanje,kaj je "moralnost" z smrdečo in gnijočo spermo v vagini ob enem pa se na moč sramotijo svoje golote (zraka med nogami) in če le morejo obrekujejo! Seveda med nogami imajo "razvalino",ki je posledica "zgonjenih" mož,kot tudi kondoma gume,ki uničujoče deluje ta »intimni« organ žene! »Intimni«? Nič ni intimno,to je sprenevedanje,če na postelji razmakne noge do »plafona«,seveda pa zadeva takoj postane »intimna« ob zdravem predlogu sončnega obsevanja spolovila žene! Na tak način se preko spolnih organov pridobiva življenjsko pomembna pozitivna telesna energija in s tem velika imunost telesa pred obolenji!Spolni organi žene,kot tudi moža potemnijo,ker se poveča število rdečih krvničk v krvi telo potrebuje zato več sladkorja,ta pa poveča imunost!
Opazka,kako črna moda »jajca« ima je izrečena iz ust,večinoma primitivnih in nadvse obirljivih žena!
V svoji seksualni slepoti menjajo partnerje,kot"cigan konje"ob tem ne pomislijo na sesute hormone zaradi svoje spolne ekstremnosti in smrtno nevarne kontracepcije!
Že od mladosti sem preziral in močno sovražil "posteljno ljubezen",kjer le postelja pogojuje ljubezen? To je "zgonjenost" ne pa ljubezen! Kaj pa druge vrline mož in žena mar te niso bistvene?

Imam ženo 37 let sva skupaj tudi "lačna" je kdaj šla spat,ker sem imel in še imam hobije, fotografija,človekova psihologija in zdravje, računalnik pa se zaradi tega ni ločila in odšla drugemu,kot je navada mnogih žena",ki jim le" zgonjenost" pomeni ljubezen! Spolnost je lahko tudi drugačna!Tudi domača akt fotografija in svobodna izmenjava le te zmanjšuje željo po pretirani spolnosti.Mnogo lepih slik nudist parov iz tujine imava! Ljubezen ni le postelja! ... vzrok mnogih razdrtih zakonov predvsem med mladimi ter raznih obolenj tudi rakastih! Narava jih zato kaznuje z mukami v jeseni življenja in prezgodnjo smrtjo! Umrla pri 48.letih! Ali je bilo potrebno?Rak na maternici,obsevanja,vrečka za blato in konec! Žene! Ne dopustite,da se zaradi "zgonjenosti" življenje prezgodaj konča! Mnogo je drugih bolj zdravih možnosti,kjer boste prav tako uživale,brez strahu pred rakom!
Pišem v množini pa tudi le tebi spoštovana gospa! Prihaja čas velikih družbenih sprememb! Spoštovanje drugačnosti in iskrenost do sočloveka brez lepotnih in hinavskih fraz! Ne nasprotuje se spolnosti,ta je nujna za razelektritev-spraznitev!
Nasprotuje naj se divjaštvu in"zgonjenosti",ki podira hormonski sistem in ubija!Zmernost ni problem.Vsi smo"krvavi pod kožo"! To je ta pravo!

Silvester D. Weidell E.mail : weidell@amis.net
Domača spletna stran je le na zahtevo!Dovolj je,če pošljeta prazen mail na naslov zdensy@amis.net !
Če pa želita brezplačen DVD ob svetovanju,kako se prilagoditi na nov čas pa pošljita svoj poštni naslov na:
ZDENSY 3325 ŠOŠTANJ 

 Vreme
Kliknite za vreme
 Oglaševanje
Muzej usnjarstva na Slovenskem
MKC Šoštanj
Elektra Esotech na Facebooku
Spletna prodajalna www.copati.com
Sprehajalno-kolesarske poti ob Družmirskem in Velenjskem jezeru
Krajevna skupnost Šoštanj
Oglaševanje na Portalu Šoštanj.info
 
 
    ZGODILO SE JE NA DANAŠNJI DAN (19.06.)
 
19.06.1960  Zgodilo se je … 19. rožnika leta 1960
19. junija leta 1960 je v Šoštanju umrl kipar Ivan Napotnik, doma iz Zavodenj pri Šoštanju. Napotnik, ki še danes velja za enega najboljših slovenskih kiparjev, je oblikoval kamen, bron, mavec in predvsem les. Najštevilnejši Napotnikovi kipi so ženske fig
 

- CIGRAD D.O.O. KOŠARKARSKI KLUB ELEKTRA KRAJEVNA SKUPNOST ŠOŠTANJ KRS ŠOŠTANJ, Z.O.O.
JEZIKOVNA ŠOLA LINGUA MEŠANI PEVSKI ZBOR SVOBODA ŠOŠTANJ MLADINSKI KULTURNI CENTER ŠOŠTANJ MUCA COPATARICA ODBOJKARSKI KLUB ŠOŠTANJ - TOPOLŠICA
PLANINSKO DRUŠTVO ŠOŠTANJ ŠBK ŠPORTNA ZVEZA ŠOŠTANJ ŠD ŠOŠTANJ -