Klepet pod Pustim gradom, gost Miro Perovec

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Klepet pod Pustim gradom, gost Miro Perovec

29 februarja @ 18:00

Tokrat bo gost klepeta Miro Perovec, ki je bil in je še aktiven na več  področjih, najbolj pa na glasbenem področju. Rojen je bil v vasi Družmirje, ki je danes ni več. Osnovno šolo je obiskoval v Šoštanju, srednjo tehnično šolo na Šolskem centru v Velenju. V podjetju Gorenje pa se je izučil za orodjarja. V tem podjetju, kjer je kasneje opravljal delovno mesto obratovodje, je bil zaposlen 40 let. Že v osnovni šoli se je ukvarjal z glasbo, bil je član več pevskih zborov in obiskoval nižjo glasbeno šolo. V 70-ih letih prejšnjega stoletja je postal član pevskega zbora Svoboda Šoštanj. Kasneje se je glasbeno udejstvoval pri Šaleškem oktetu, izdal pa je tudi pesniško zbirko z naslovom orodjarska poezija. Danes je član pevskega zbora Društva upokojencev Šoštanj in Okteta Zavodnje.

Pogovorni večer bo vodil kustos Muzeja usnjarstva na Slovenskem Jernej Hozjan.

Podrobnosti

Datum:
29 februarja
Ura:
18:00
Kategorija Dogodek:

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki